Individuella behandlingar

Din egen Dans


                                                        Nära dig Själv

 

Jag har nu en ny hemsida: www.soltrumman.nu

Välkommen att besöka den!


Sound healing - Intuitiv ljudbehandling

En helt intuitiv behandling som verkar på djupet med hjälp av klanginstrument och toning/sång, i samverkan med dig och det som du behöver hjälp med just nu. Ljudet verkar på cellnivå genom resonans. Behandlingen kan underlätta för blockerad energi på alla nivåer att komma i flöde igen. Förutom ljud arbetar jag med mina händer både på dina subtila kroppar och på den fysiska kroppen.


Frequency + intention = Healing

Jonathan Goldman

 

Chakraflödesterapi

Chakraflödesterapin bidrar till att skapa och återfå balans i människans energisystem, vitalisera och stärka kroppens  självläkningsförmåga. Människans fysiska kropp och energisystem är sammanvävda och blir mer subtila ju längre ut från den fysiska kroppen vi rör oss. I grunden är allt uppbyggd av energi. Chakraflödesterapin består bland annat av:

 

Chakraflödesmassage

En djup helkroppsmassage med olja som följer energiflödena på kroppens fram och baksida. Behandlingen hjälper kroppen att grunda sig och rensa spänningar som kan blockera livsflödena. Den vitaliserar och sänker stressnivåerna.


 

Eterkroppsbehandling

En energibehandling som rensar i eterkropssfältet och hjälper till att frigöra blockerad energi  som byggs upp utifrån våra inlärda tanke och känslomönster.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Drömmens väg

En session där vi utgår från Dig och din livssituation. Nattdrömmar och dagsdrömmar kan vara vägledare för oss i vår livssituation och hjälpa oss att få tillgång till vår större potential och balans, när vi lär oss att förstå och gå förbi våra inlärda begränsningar. Även sjukdomar och kroppsliga besvär kan vi se som berättelser i ett livsperspektiv när vi lyssnar in till vad kroppen önskar göra oss uppmärksamma om. Vi kan för en stund betrakta  livet som vår Livsdröm, få ett perspektiv som hjälper oss att se det som händer oss i ett större sammanhang och komma vidare med nya insikter och verktyg.

 

 

För tidsbokning eller frågor hör av dig till mig via e-post alt 0730 59 1001

Avbokning minst 24 timmar före bokad tid. Vid avbokning samma dag eller uteblivet besök debiteras hela kostnaden.

 

 

Ljudbad/ljudmeditation i grupp

Vi börjar sessionen med dans med fria rörelser eller en stunds rörelse för att landa i kroppen och öppna sinnena  till upplevelsen av vår inre värld. Därefter ligger du ner bekvämt och tar emot ljudvibrationer från olika klanginstrument, trumma samt toning/sång. Ljudet aktiverar den högra hjärnhalvan, ger en möjlighet till ökad avslappning och hjälper kroppen att mobilisera läkande krafter genom att sänka nivåerna av stresshormoner till ett minimum.

Varje session kan ha olika teman, men gemensamt är att du får verktyg att ta med dig i din vardag för att stärka kontakten med dig själv, att kunna få tillgång till en känsla av harmoni utan att behöva gå till ett yttre stimuli, att du har resurserna att skapa balans och välbefinnande i ditt liv.

 

Önskar du anmäla ditt intresse, maila gärna till Sara via kontaktformuläret.

 

Behandlingarna och gruppsessionerna hålls på:

Mayu yoga & hälsa

Torggatan 4 A, 3 trappor (ej hiss)

Promenadavstånd till olika parkeringshus i City (Baggen, Akilles, Detektiven)

www.mayuyoga.se

 

 

 

 

 

Copyright Sara Riera 2019